EXPLORE NAMIBIA:
ORGANISERADE ÄVENTYR
MED BIL PÅ EGEN HAND

Explore Namibia erbjuder organiserade resor där du bilar på egen hand.

Ge dig ut på äventyr i ett fullt utrustat fordon som du själv valt. Vi ordnar med logi i förväg, oavsett om du vill bo i stugor eller på lägerplatser, eller båda.

3654

GENOMFÖRDA RESOR

11

NATIONALPARKER

4587

NÖJDA KUNDER

Explore-Namibia-Map-namibia-home-page-SE

LÄS MER OM EXPLORE NAMIBIA

Utforska Afrikas
vilda skönhet

Varför ska du välja oss

Lång erfarenhet

Explore Namibia är en dynamisk och professionell researrangör i Namibia som grundades 2006 av det holländska paret Marco och Elise. Båda hade stor erfarenhet av och älskade att resa i Afrika. När en möjlighet dök upp i Afrika kände de ingen tvekan. De sa upp sig från sina jobb i Europa och flyttade 10 000 km söderut. Och än idag, efter alla dessa år, älskar de att resa runt och att hjälpa andra utforska Namibia!

100 % skräddarsydd

Varje resenär har specifika önskemål. Vissa vill boka så lite som möjligt i förväg och inte ha en fast plan, så att de alltid är flexibla. Andra vill gärna organisera hela semestern i förväg och inte behöva oroa sig för var de ska övernatta. Explore Namibia kan hjälpa dig på många olika sätt. Vill du ha mycket frihet på din resa? Då hjälper vi dig med ett fordon. Om du önskar en trygg och bekväm resa erbjuder vi ett komplett paket inklusive flygresor och aktiviteter.

Support dygnet runt och god service

Vi finns i närheten när du reser och du kan alltid nå oss. Om du skulle känna dig osäker eller stöta på problem kan du enkelt kontakta oss så hjälper vi dig. Vårt mål är att din semester i Namibia blir så problemfri som möjligt.

I din egen takt

Vi erbjuder organiserade resor i Namibia, inklusive logi, där du bilar på egen hand. Du kör ett fullt utrustat hyrfordon som du själv valt, vilket ger dig mer frihet än en gruppresa. Välj en av de vackra rutterna och övernatta på utvalda boenden eller lägerplatser som vi reserverat åt dig i förväg.

Explore Namibia

Tyvärr är vår webbplats inte fullt tillgänglig på svenska

 

Men vårt team hjälper dig gärna på ditt språk. Våra erfarna och kunniga Tour Consultants talar flytande engelska, tyska, holländska och afrikaans. Med hjälp av modern teknik och översättningsappar kan vi kommunicera med personer från hela världen på alla möjliga språk.

 

Kontakta oss gärna via e-post på ett av språken som nämns ovan eller ditt eget språk, så återkommer vi så snart som möjligt.

Upptäck Namibias skönhet

VÅRA TJÄNSTER

Du kommer att älska Namibia.
Vi vill gärna hälsa dig
välkommen till Explore Namibia!

ADRESS NAMIBIA

PO Box 20230
Mandume Ndemufayo Avenue 195
Windhoek, Namibia
Phone: +264 (0)61-304 713

ADRESS NEDERLÄNDERNA

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
The Netherlands
Phone: +31 (0)23-7505119

TRUSTPILOT

© Copyright Explore Namibia