EXPLORE NAMIBIA:
OMATOIMIMATKOJA

Explore Namibia tarjoaa räätälöityjä omatoimi lomamatkoja.

 

Voit lähteä seikkailemaan täysin varustellulla matkailuautolla ja me hoidamme kaikki varaukset, majoitukset ja järjestelyt toiveittesi mukaan, joko luksus lodgeissa tai telttaillen.

3654

ONNISTUNUTTA MATKAA

11

LUONNONPUISTOA

4587

TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA

Explore-Namibia-Map-namibia-home-page-FI_v1

LISÄTIETOJA EXPLORE NAMIBIASTA

Koe villin
Afrikan kauneus

Miksi valita Explore Namibia

Vuosien kokemus

Explore Namibia on dynaaminen ja ammattitaitoinen namibialainen yritys, jonka perusti hollantilainen pariskunta, Marco ja Elise, vuonna 2006. Matkaillessaan eri puolilla Afrikkaa molemmat rakastuivat tähän maanosaan. Kun tarjoutui mahdollisuus aloittaa uusi seikkailu ja perustaa matkailualan yritys Namibiassa, he eivät epäröineet, vaan pakkasivat tavaransa ja muuttivat 10.000 kilometriä Euroopasta etelään. Ja edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeenkin he rakastavat työtään – ja tutkimusmatkailua Namibiassa (Explore Namibia) - sekä haluavat auttaa muita samalle matkalle.

100% räätälöity

Jokaisella matkailijalla on omat toiveensa. Jotkut haluavat joustavan matkasuunnitelman, ja varaavat vain välttämättömimmät asiat ennakkoon. Toiset taas haluavat matkansa olevan ennakkoon tarkasti suunniteltu, ilman viime hetken huolia majoituksista. Explore Namibia auttaa sinua yksilöllisissä tarpeissa. Jos haluat matkaltasi paljon joustavuutta ja vapautta kulkea ``tuulen viemänä``, voimme varata sinulle auton ja antaa vinkkejä parhaista kohteista ja nähtävyyksistä. Jos taas haluat ottaa rennosti niin varaamme sinulle koko paketin sisältäen lennot ja aktiviteetit.

24h tuki ja ystävällinen palvelu

Olemme lähellä ja aina tavoitettavissa matkasi aikana. Jos sinulla on kysyttävää tai koet yllättäviä ``mutkia`` matkallasi, olemme vain puhelun päässä ja voit aina ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme varmistamaan että matkasi sujuu nautinnollisesti, ilman suurempia kommelluksia.

Omalla tahdillasi

Tarjoamme järjestettyjä omatoimimatkoja Namibiaan. Matkat sisältävät toivomasi majoituksen ja kulkeminen sujuu täysin varustelulla vuokranelivedolla, omalla tahdillasi. Voit valita reittisi monista vaihtoehdoistamme, ja varaamme majoituksesi etukäteen toiveittesi mukaisesti.

Explore Namibia

Nettisivumme ei valitettavasti ole kokonaisuudessaan luettavissa suomeksi.

 

Mutta tiimimme auttaa sinua mielellään omalla kielelläsi. Kokeneet matkanjärjestäjämme puhuvat sujuvaa englantia, saksaa, hollantia ja afrikaansia, ja käyttäen apuna nykyteknologiaa ja yhteyksiämme Suomeen voimme kommunikoida sujuvasti myös suomeksi tarpeen vaatiessa.

 

Joten voit ottaa yhteyttä sähköpostitse joko yllämainituilla kielillä tai suomeksi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Koe Namibian kauneus

PALVELUMME

Namibia, rakastut siihen varmasti.
Olisi mahtavaa toivottaa sinut
tervetulleeksi Explore Namibiassa.

NAMIBIASSA

PO Box 20230
Mandume Ndemufayo Avenue 195
Windhoek, Namibia
Phone: +264 (0)61-304 713

HOLLANNISSA

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
The Netherlands
Phone: +31 (0)23-7505119

TRUSTPILOT

© Copyright Explore Namibia